EXCURSII PERSONALIZATE DE TEAM BUILDING - IN STRAINATATE

Agentia noastra de turism Adior Tour organizeaza excursii corporate personalizate / Team Building in strainatate pentru companii mici, cat si pentru corporatii.

Fie ca aveti nevoie de locatie, transport, transferuri, bilete de avion, furnizori si/sau diverese activitati, ne putem ocupa de cerinta dvs. si va putem oferi un itinerariu personalizat, permitandu-va sa alegeti ceea ce vi se potriveste.

Team Building Retreat poate fi o modalitate incredibil de puternica de a creste camaraderia fortei de munca, de a dezvolta relatii mai productive si de a imbunatati nivelul de comunicare si cooperare.

De ce ar trebui sa planificati excursie corporate / team building?

Angajatii sunt baza oricarei afaceri de succes. Prin urmare, este esential ca echipa ta sa lucreze eficient impreuna. Un team building are o gama variata de beneficii, toate acestea putand fi metode puternice de imbunatatire a succesului afacerii dvs. si de a va (re)uni echipele:

  • Imbunatatiti-va punctele slabe ale echipei si construiti-le pe punctele lor forte –indiferent cat de puternica este echipa dvs., exista intotdeauna anumite elemente pe care le puteti imbunatati. Cu un team building retreat poti viza in mod specific zone de imbunatatire, cu un scop clar, obiective educationale si alegand in mod specific anumite activitati de team building care vor dezvolta aceste obiective.
  • Fii proactiv – s-ar putea sa poti vedea potentialele provocari viitoare in cadrul echipei, in ceea ce priveste relatiile sau comunicarea. Un de team building retreat va ofera posibilitatea de a inchide laptopurile si telefoanele si de a fi complet proactiv cu privire la problemele pe care doriti sa le rezolvati.
  • Reuneste-ti echipa de la distanta – chiar daca ai o echipa care lucreaza de la distanta, un team building poate fi foarte eficient. De fapt, este oportunitatea perfecta de a va aduna echipa de la distanta si de a ii ajuta sa se intareasca si sa se uneasca ca echipa. Cand majoritatea echipei tale se intalnesc rar sau ocazional sau nu s-au intalnit inainte, se pot simti putin deconectati – un eveniment anual sau trimestrial ajuta la rezolvarea acestei probleme.
  • Motivatie si satisfactie in munca – stiai ca 60% dintre angajati spun ca, crearea increderii intre personal si senior management (conducere) influenteaza satisfactia in munca? O retragere este oportunitatea perfecta de a dezvolta acea legatura intre colegi, oferind in acelasi timp, oportunitatea angajatilor de a relationa in afara biroului si/sau pentru ca echipele tale sa se familiarizeze unele cu altele.
  • Investeste in echipa ta – majoritatea angajatilor nu cred de fapt ca organizatiile lor lucreaza impreuna la fel de eficient pe cat ar putea fi. In general, asta se datoreaza faptului ca majoritatea companiilor nu investesc in tipul potrivit de instruire si resurse care sa-si dezvolte echipele. Organizarea unui astfel de eveniment permite afacerii tale sa se concentreze cu adevarat pe activitati valoroase de team building.

Ne puteti contacta prin formularul de mai jos sau prin e-mail si vom reveni cu un raspuns, in cel mai scurt timp.

Pentru a incepe, comunicati-ne cate persoane sunt in grupul dvs., data estimata a plecarii si bugetul estimativ alocat per persoana / grup.