Termeni si conditii

Acest document se refera la conditiile de utilizare a website-ului www.adiortour.ro, care este detinut si administrat de S.C. Adior Production Impex S.R.L..

 

Accesand sau utilizand website-ul www.adiortour.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos:

 

– sunteti responsabil financiar pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs.

– garantati veridicitatea datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs. 

– nu veti utiliza www.adiortour.ro in scopuri speculative, generare de rezevari false sau frauduloase

– nu veti transmite materiale politice, pornografice, rasiste sau a alte materiale care contravin legii

– nu veti altera, copia, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in site

 

Scopul utilizarii site-ului www.adiortour.ro este obtinerea de informatii privind ofertele si programele turistice ale Adior Tour, informatii despre destinatiile promovate, abonare la newsletter, achizitionare de produse Adior Tour, rezervari, precum si suport live sau prin e-mail, etc.

 

Adior Tour actioneaza si ca agent pentru terti furnizori, cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini, precum si alti furnizori de servicii turistice – denumiti in continuare Furnizori. Adior Tour nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in nici un fel acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site oferite de Furnizori.

 

Agentia de turism Adior Tour nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile din site si informatiile primite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

    

Materialele prezentate in cadrul website-ului www.adiortour.ro si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea Adior Tour sau a partenerilor sai din acest proiect, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala.

 

Orice rezervare efectuata prin intermediul Site-ului va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Adior Tour si va intra in vigoare Contractul cu Turistul. 

    

Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor. Termenii si conditiile Furnizorului (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site. Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. Adior Tour nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.  

 

Site-ul www.adiortour.ro este un site cu continut informativ. Adior Tour nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii. Adior Tour nu garanteaza in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru Adior Tour. Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea Adior Tour.

    

Adior Tour nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.adiortour.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

    

Adior Tour poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate. 

    

Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.adiortour.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare a noilor site-uri accesate.

    

Anulari / Modificari

 

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs. de a informa in scris sau telefonic Adior Tour despre intentiile dvs. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni. Adior Tour sau Furnizorul accepta cereri scrise. Adior Tour sau Furnizorul nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma in scris.

    

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Adior Tour isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor. 

    

In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Adior Tour, al hotelului sau al reprezentantului acestuia. In anumite cazuri, detaliile cartii dvs. de credit pot fi transferate catre Furnizor. Furnizorul in cauza va prelua platile pentru rezervarile dvs. 

 

Plata

 

Adior Tour sau Furnizorul nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate. 

    

Adior Tour sau Furnizorul isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz, veti fi informat despre comisioanele aplicabile. 

 

Plata online cu cardul va fi procesata de integratorul de plati online PayU. Adior Tour nu are acces si nu pastreaza datele cardului dumneavoastra, plata cu cardul va fi procesata de integratorul de plati online PayU.

    

Prin acordul Dvs. exprimat prin accesarea si utilizarea www.adiortour.ro, datele cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de Dvs. pot fi prelucrate si utilizate de Adior Tour in orice activitati si scopuri legate de marketing. Pentru mai multe detalii accesati Politica de confidentialitate.

    

    

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Adior Tour si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare a site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.