PELERINAJ ISRAEL

Plecare din: Bucuresti
Plecari in perioada: Mai - Iunie 2023

Haifa – Cana Galileii – Muntele Tabor – Muntele Fericirilor – Capernaum – Marea Moartă – Ierusalim, Muntele Măslinilor, Muntele Sion, Via Dolorosa – Bethlehem – Mănăstirea Sf. Sava – Mănăstirea Hozeva

de la 699€  / persoana
Taxe incluse
Tarif valabil la rezervarea unei camere (2 adulti)

 

Pelerinaj Israel

Perioada: 5 nopti
Tip Masa: Demi-pensiune
Transport: Avion + Cazare
DETALII:

Taramuri biblice, cu locuri sfinte la tot pasul si o incarcatura emotionala inegalabila...
Israel, locul nasterii Domnului si al savarsirii minunilor Dumnezeiesti, o combinatie unica intre istoria antica a iudaismului si viitor;

Ce vizitam: Haifa – Cana Galileii – Muntele Tabor – Muntele Fericirilor – Capernaum – Marea Moartă – Ierusalim, Muntele Măslinilor, Muntele Sion, Via Dolorosa – Bethlehem – Mănăstirea Sf. Sava – Mănăstirea Hozeva

ITINERARIU

ZIUA 1: BUCURESTI – TEL AVIV – BETHLEHEM

Prezentare în Aeroportul București Otopeni pentru zbor București-Tel Aviv. Decolare din Bucureşti cu destinaţia Tel- Aviv, sosire pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. Ajunși în Tel Aviv, după formalitățile vamale ne indreptam spre Bethlehem pentru cazare.

 

ZIUA 2: BETHLEHEM – MANASTIREA SF. SAVA – EIN KEREM

După micul dejun vom vizita Biserica Ortodoxă a Naşterii Domnului din Bethleem, ce adăposteşte Peştera în care s-a născut Domnul Iisus Hristos şi icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului numită “Betleemița” sau “Apărătoarea Bethlehemului”). La aproximativ 500m se află Grota Laptelui, unde, potrivit tradiţiei s-a oprit Maica Domnului cu Pruncul, în noaptea în care Dreptul Iosif a primit poruncă de la înger să părăsească Bethlehemul şi să fugă în Egipt. După aceea mergem în pustiul Iudeii pentru a vizita Mănăstirea Sf. Teodosie cu Peştera Magilor în care se află mormintele Sf. Teodosie, Sf. Sofia – mama Sf. Sava, Sf. Evloghia – mama Sf. Teodosie, Sf. Teodota – mama Sf. Cosma şi Damian. De la Mănăstirea Sf. Teodosie ne vom deplasa cu taxiurile către Mănăstirea Sf. Sava, mănăstirea care datează din sec. V și care adăpostește moaştele Sf. Sava (accesul în incinta mănăstirii este permis numai domnilor, doamnele pot merge la Turnul Femeii, de unde se poate vedea mănăstirea şi locul unde s-a nevoit Sf. Sava). Revenim în Bethleem pentru a vizita Biserica Câmpul Păstorilor, locul unde înnoptau păstorii, în noaptea în care s-a născut Pruncul Iisus Hristos. Continuăm cu vizită la Biserica Sf. Nicolae. Deplasare la Ein Karem, patria Sfântului Ioan Botezătorul. Aici vizităm Biserica și locul unde s-a născut ”cel mai mare Om născut dintr-o femeie” şi Izvorul Sfintei Fecioare Maria locul întâlnirii Fecioarei Maria cu vara sa Elisabeta. Cazare și cină la hotel în Bethlehem.

 

ZIUA 3: IERUSALIM – MUNTELE MASLINILOR – MUNTELE SION – VIA DOLOROSA

După micul dejun vom merge în Ierusalim, numit și Orașul Păcii, pe Muntele Măslinilor, unde vom vizita: Mănăstirea Ortodoxă a Înălţării Domnului ce amintește de Înălțarea Domnului la cer și unde avem prilejul de a vedea locul unde a fost găsit pentru a doua oară capul Sf. Ioan Botezătorul; Mănăstirea Pater Noster, loc unde potrivit tradiției Mântuitorul i-a învăţat pe ucenicii Săi Rugăciunea Domnească „Tatăl nostru”; Mănăstirea „Dominus Flevit” („Domnul a plâns”) zidită în formă de lacrimă, pe locul unde Mântuitorul Iisus Hristos a plâns lipsa de pocăință a celor din Cetatea Sfântă dar a deplâns și soarta pe care o va avea Ierusalimul; Grădina Ghetsimani cu Biserica Naţiunilor ridicată pe locul în care Mântuitorul s-a rugat înainte de a fi prins; Biserica Mormântul Maicii Domnului unde vom coborâ cele 48 de trepte până la Mormântul Fecioarei Maria şi Grota Trădării, grota unde a fost închis Iisus înainte de judecată. Intrăm în Cetatea Sfântă a Ierusalimului pe poarta Sf. Ştefan şi parcurgem pe jos Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mântuitorului Iisus Hristos, ajungând la Biserica Sf. Învieri în care vom vedea toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormânt, locul unde s-a aflat Sf. Cruce, etc). Aşezământul Românesc de la Ierusalim.

După aceea ne vom îndrepta Muntele Sion unde se află Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foişorul „Cina cea de Taină” (locul primei biserici creștine din lume) şi Mormântul Sfântului Prooroc şi Psalmist David. Vizită în zona evreiască a Sfintei Cetăți la Zidul Plângerii. Cazare și cină la hotel în BethleemTerra la -400 metri sub nivelul mării, unde dacă temperatura permite putem face baie în apa cu cel mai mare grad de salinitatea din lume. Oprire pentru servirea opțională a prânzului cu posibilitatea de a achiziționa renumitele produse cosmetice israeliene Ahava pe baza de saruri din Marea Moarta. Spre seară vom vizita Mănăstirea Sfântul Gherasim din apropiere de râul Iordan. Cazare și cină la hotel în Bethleem.

 

ZIUA 4: IERIHON – MAREA MOARTA – HOZEVA – RAUL IORDAN

Mic dejun. Ne deplasăm către Ierihon, de unde vom avea o privire panoramică asupra Mănăstirii Carantania de pe Muntele Ispitirii.  Situat la nord-est de Ierusalim la circa 40  de km , Ierihonul, cel mai vechi oras din lume,  se afla la cea mai joasa altitudine, aproximativ 250 m sub nivelul marii. Aici vedem Biserica Dudul lui Zaheu. Ne îndreptăm spre Qumran, unde vom merge la un magazin de produse cosmetice pe bază de săruri de la Marea Moartă, dar inainte vom face un scurt dar relaxant popas la  Marea Moartă – lipsită de viață și situată în cel mai jos punct al lumii -420 m. sub oceanul planetar.
Apoi vom merge către Hozeva unde vom vizita Mănăstirea Sf. Gheorghe ale cărei baze au fost puse de Sfinţii Ioachim şi Ana, fiind locul unde cei doi sfinţi s-au rugat pentru dăruirea unui prunc. Inițial, biserica mănăstirii era închinată Maicii Domnului. Astăzi, însă, după reconstruiri şi renaşteri, biserica poartă drept hram pe Sfântul Gheorghe Hozevitul şi pe Sfântul Ioan Iacob de la Neamţ. Tot în mănăstire se află şi peştera unde a trăit mulţi ani Proorocul Ilie.
Urcam pe valea Iordanului cu oprire la râul Iordan – locul adevarat al botezului lui Iisus, unde este amenajat pentru binecuvântarea credincioșilor în apele Râului Iordan.  Seara cazare și cină la hotel în Tiberias/Nazareth.

 

ZIUA 5: CANA GALILEII – NAZARETH – MUNTELE TABOR – MUNTELE FERICIRILOR – CAPERNAUM

Mic dejun. Ne începem ziua cu vizită la Cana din Galilea, locul unde a avut loc prima minune a lui Iisus, minunea prefacerii apei în vin; continuăm cu orașul Nazareth, situat în partea nordică a Israelului, descris ca fiind locul copilăriei lui Iisus Hristos. Aici vom vizita Biserica Ortodoxă Sf. Gavriil, ridicată deasupra izvorului considerat a fi cel al Fecioarei Maria și aflat în apropierea casei acesteia din Nazaret, biserica pictată de frații Moroșanu în 1977, apoi vom merge către Biserica Catolică Buna-Vestire în incinta căreia se află grota în care Fecioara Maria a fost înștiințată de Arhanghelul Gavriil că Îl va naște pe Iisus. Ne îndreptăm spre Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbrea la Faţă a Domnului. Continuăm cu Muntele Fericirilor unde vom vizita biserica ce fost construită pe locul unde Mântuitorul Iisus Hristos a ținut predica despre fericiri. Muntele se înalță la 175 m deasupra nivelului Mării Galileii, dar totodată este la 35m. sub nivelul Mării Mediterane. Opţional, se poate face o frumoasă şi relaxantă croazieră pe Marea Galilei, așa cum era pe vremea Mântuitorului. Vom merge către Capernaum, oraşul cel mai iubit de către Mântuitorul și unde a săvârșit cele mai multe minuni; aici vom putea vedea  ruinele Sinagogii şi a casei unde a fost vindecată soacra Sf. Petru. La mică distanță se află Tabgha – loc ce aminteşte de minunea înmulţirii a 5 pâini şi 2 peşti și hrănirea a peste 5000 de oameni. Cazare și cină la hotel în Tiberias/Nazareth.

 

ZIUA 6: HAIFA – TEL AVIV – BUCURESTI

Mic dejun. Coboram pe coasta Mării Mediterane pe urmele Sf. Petru până la Cezareea, locul unde Corneliu a fost botezat și de unde Sf. Pavel a plecat la Roma. Ajungem în oraşul Haifa unde vedem panoramic frumoasele grădini suspendate Bahai și Biserica Stella Marris (grota prorocului Ilie Tezviteanul).
Ajungem in Tel Aviv, cel mai modern oras din Israel,  denumit si  „Orasul primaverii” unde facem un un tur si avem timp liber pentru ultimele suveniruri.
In cursul serii ne îndreptăm către Aeroportul din Ben Gurion pentru formalitățile vamale și îmbarcare pentru zborul de București.

SERVICII INCLUSE

 

 • Transport cu avionul Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti;
 • Taxe de aeroport;
 • 5 nopti cazare la hoteluri de 4* si 3*. conform clasificarii din Israel;
 • Demipensiune (2 mese pe zi) - conform programului;
 • Transport cu autocar modern, cu climatizare - conform programului;
 • Intrari la obiectivele turistice mentionate in program;
 • Insotitor din partea agentiei pentru intreaga perioada;
 • Ghid local vorbitor de limba romana.

 

Nota: Taxa de viza si taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului. In situatia majorarii de catre consulat sau de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data aplicarii pentru viza sau a emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7- 14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

 

NU SUNT INCLUSE

 • Excursiile optionale pentru un grup minim de 30 de persoane;
 • Alte taxe si cheltuieli personale;
 • Alte mese decat cele mentionate;
 • Bauturile la mese;
 • Alte obiective turistice decat cele mentionate in program;
 • Bacsisuri pentru soferi si ghizi locali in valoare de 5€/pers/zi (se plateste obligatoriu catre ghidul israelian);
 • Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno (nu sunt obligatorii, insa va recomandam sa le incheiati);
 • Taxe de oras platibile la hotel.

TERMEN DE PLATA

 • 20% avans din pretul pachetului turistic la inscriere;
 • Restul de 70% se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise,

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

EXCURSII OPTIONALE

 • Muntele Tabor: 17€/persoana
 • Manastirea Sf Sava: 12€/persoana
 • Croaziera Marea Galileei & pranz cu Pestele Sfantului Petru: 35€/persoana

REDUCERI & SUPLIMENTE

 • Supliment single 195 €
 • Reducere 20 € pentru copil 6 - 12 ani pentru cazare in camera cu 2 adulti
 • Reducere 15 € a treia persoana in camera.

* Pentru plecarile din lunile aprilie, mai si iunie se achita un supliment de 50 €/pers

INFORMATII IMPORTANTE

 • IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.
 • Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea pelerinajului.
 • Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat.
 • Pentru calatorie este necesar pasaportul, valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara.
 • Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
 • Obiectivele din tururile panoramice cu autocarul se viziteaza doar pe exterior.
 • Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru tarile tranzitate.
 • Pentru sumele colectate de catre ghid, in numele turistului, pentru achitarea diferitelor biletele de intrare la obiective / bilete de vaporas / feribot, clientul va primi tichetele locale.
 • Hotelurile folosite in programele de circuite culturale Christian Tour sunt hoteluri standard. In fiecare program sunt nominalizate unitatile de cazare utilizate in sezonul precedent. Lista cu hotelurile confirmate pentru o anumita data de plecare din sezonul curent, va fi nominalizata cu 14 zile inainte de plecare. Orice modificare aparuta ulterior va fi notificata in timp util.
 • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu cu exactitate asupra lor
 • Autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor. Preturile afisate in afisate in program sunt informative.

Cod: ADT-CT

------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Doriti mai multe informatii?


Nu ezitati sa completati formularul alaturat si va contactam in cel mai scurt timp.

  Numar de adulti:

  Numar de copii (0 - 13 ani):

  Cu plecare din:

  Data de plecare:

  Oferte similare:
  Found 1 oferta

  ISRAEL – Craciun 2020

  750€  / persoana 

  Destinatie:
  Israel
  Perioada: 6 zile / 5 nopti
  Tip Masa: Demi-pensiune
  Transport: Avion

  PELERINAJ ISRAEL

  Plecare din: Bucuresti
  Plecari in perioada: Mai - Iunie 2023

  Haifa – Cana Galileii – Muntele Tabor – Muntele Fericirilor – Capernaum – Marea Moartă – Ierusalim, Muntele Măslinilor, Muntele Sion, Via Dolorosa – Bethlehem – Mănăstirea Sf. Sava – Mănăstirea Hozeva

  de la 699€  / persoana
  Taxe incluse
  Tarif valabil la rezervarea unei camere (2 adulti)

   

  Pelerinaj Israel

  Perioada: 5 nopti
  Tip Masa: Demi-pensiune
  Transport: Avion + Cazare
  DETALII:

  Taramuri biblice, cu locuri sfinte la tot pasul si o incarcatura emotionala inegalabila...
  Israel, locul nasterii Domnului si al savarsirii minunilor Dumnezeiesti, o combinatie unica intre istoria antica a iudaismului si viitor;

  Ce vizitam: Haifa – Cana Galileii – Muntele Tabor – Muntele Fericirilor – Capernaum – Marea Moartă – Ierusalim, Muntele Măslinilor, Muntele Sion, Via Dolorosa – Bethlehem – Mănăstirea Sf. Sava – Mănăstirea Hozeva

  ITINERARIU

  ZIUA 1: BUCURESTI – TEL AVIV – BETHLEHEM

  Prezentare în Aeroportul București Otopeni pentru zbor București-Tel Aviv. Decolare din Bucureşti cu destinaţia Tel- Aviv, sosire pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. Ajunși în Tel Aviv, după formalitățile vamale ne indreptam spre Bethlehem pentru cazare.

   

  ZIUA 2: BETHLEHEM – MANASTIREA SF. SAVA – EIN KEREM

  După micul dejun vom vizita Biserica Ortodoxă a Naşterii Domnului din Bethleem, ce adăposteşte Peştera în care s-a născut Domnul Iisus Hristos şi icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului numită “Betleemița” sau “Apărătoarea Bethlehemului”). La aproximativ 500m se află Grota Laptelui, unde, potrivit tradiţiei s-a oprit Maica Domnului cu Pruncul, în noaptea în care Dreptul Iosif a primit poruncă de la înger să părăsească Bethlehemul şi să fugă în Egipt. După aceea mergem în pustiul Iudeii pentru a vizita Mănăstirea Sf. Teodosie cu Peştera Magilor în care se află mormintele Sf. Teodosie, Sf. Sofia – mama Sf. Sava, Sf. Evloghia – mama Sf. Teodosie, Sf. Teodota – mama Sf. Cosma şi Damian. De la Mănăstirea Sf. Teodosie ne vom deplasa cu taxiurile către Mănăstirea Sf. Sava, mănăstirea care datează din sec. V și care adăpostește moaştele Sf. Sava (accesul în incinta mănăstirii este permis numai domnilor, doamnele pot merge la Turnul Femeii, de unde se poate vedea mănăstirea şi locul unde s-a nevoit Sf. Sava). Revenim în Bethleem pentru a vizita Biserica Câmpul Păstorilor, locul unde înnoptau păstorii, în noaptea în care s-a născut Pruncul Iisus Hristos. Continuăm cu vizită la Biserica Sf. Nicolae. Deplasare la Ein Karem, patria Sfântului Ioan Botezătorul. Aici vizităm Biserica și locul unde s-a născut ”cel mai mare Om născut dintr-o femeie” şi Izvorul Sfintei Fecioare Maria locul întâlnirii Fecioarei Maria cu vara sa Elisabeta. Cazare și cină la hotel în Bethlehem.

   

  ZIUA 3: IERUSALIM – MUNTELE MASLINILOR – MUNTELE SION – VIA DOLOROSA

  După micul dejun vom merge în Ierusalim, numit și Orașul Păcii, pe Muntele Măslinilor, unde vom vizita: Mănăstirea Ortodoxă a Înălţării Domnului ce amintește de Înălțarea Domnului la cer și unde avem prilejul de a vedea locul unde a fost găsit pentru a doua oară capul Sf. Ioan Botezătorul; Mănăstirea Pater Noster, loc unde potrivit tradiției Mântuitorul i-a învăţat pe ucenicii Săi Rugăciunea Domnească „Tatăl nostru”; Mănăstirea „Dominus Flevit” („Domnul a plâns”) zidită în formă de lacrimă, pe locul unde Mântuitorul Iisus Hristos a plâns lipsa de pocăință a celor din Cetatea Sfântă dar a deplâns și soarta pe care o va avea Ierusalimul; Grădina Ghetsimani cu Biserica Naţiunilor ridicată pe locul în care Mântuitorul s-a rugat înainte de a fi prins; Biserica Mormântul Maicii Domnului unde vom coborâ cele 48 de trepte până la Mormântul Fecioarei Maria şi Grota Trădării, grota unde a fost închis Iisus înainte de judecată. Intrăm în Cetatea Sfântă a Ierusalimului pe poarta Sf. Ştefan şi parcurgem pe jos Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mântuitorului Iisus Hristos, ajungând la Biserica Sf. Învieri în care vom vedea toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormânt, locul unde s-a aflat Sf. Cruce, etc). Aşezământul Românesc de la Ierusalim.

  După aceea ne vom îndrepta Muntele Sion unde se află Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foişorul „Cina cea de Taină” (locul primei biserici creștine din lume) şi Mormântul Sfântului Prooroc şi Psalmist David. Vizită în zona evreiască a Sfintei Cetăți la Zidul Plângerii. Cazare și cină la hotel în BethleemTerra la -400 metri sub nivelul mării, unde dacă temperatura permite putem face baie în apa cu cel mai mare grad de salinitatea din lume. Oprire pentru servirea opțională a prânzului cu posibilitatea de a achiziționa renumitele produse cosmetice israeliene Ahava pe baza de saruri din Marea Moarta. Spre seară vom vizita Mănăstirea Sfântul Gherasim din apropiere de râul Iordan. Cazare și cină la hotel în Bethleem.

   

  ZIUA 4: IERIHON – MAREA MOARTA – HOZEVA – RAUL IORDAN

  Mic dejun. Ne deplasăm către Ierihon, de unde vom avea o privire panoramică asupra Mănăstirii Carantania de pe Muntele Ispitirii.  Situat la nord-est de Ierusalim la circa 40  de km , Ierihonul, cel mai vechi oras din lume,  se afla la cea mai joasa altitudine, aproximativ 250 m sub nivelul marii. Aici vedem Biserica Dudul lui Zaheu. Ne îndreptăm spre Qumran, unde vom merge la un magazin de produse cosmetice pe bază de săruri de la Marea Moartă, dar inainte vom face un scurt dar relaxant popas la  Marea Moartă – lipsită de viață și situată în cel mai jos punct al lumii -420 m. sub oceanul planetar.
  Apoi vom merge către Hozeva unde vom vizita Mănăstirea Sf. Gheorghe ale cărei baze au fost puse de Sfinţii Ioachim şi Ana, fiind locul unde cei doi sfinţi s-au rugat pentru dăruirea unui prunc. Inițial, biserica mănăstirii era închinată Maicii Domnului. Astăzi, însă, după reconstruiri şi renaşteri, biserica poartă drept hram pe Sfântul Gheorghe Hozevitul şi pe Sfântul Ioan Iacob de la Neamţ. Tot în mănăstire se află şi peştera unde a trăit mulţi ani Proorocul Ilie.
  Urcam pe valea Iordanului cu oprire la râul Iordan – locul adevarat al botezului lui Iisus, unde este amenajat pentru binecuvântarea credincioșilor în apele Râului Iordan.  Seara cazare și cină la hotel în Tiberias/Nazareth.

   

  ZIUA 5: CANA GALILEII – NAZARETH – MUNTELE TABOR – MUNTELE FERICIRILOR – CAPERNAUM

  Mic dejun. Ne începem ziua cu vizită la Cana din Galilea, locul unde a avut loc prima minune a lui Iisus, minunea prefacerii apei în vin; continuăm cu orașul Nazareth, situat în partea nordică a Israelului, descris ca fiind locul copilăriei lui Iisus Hristos. Aici vom vizita Biserica Ortodoxă Sf. Gavriil, ridicată deasupra izvorului considerat a fi cel al Fecioarei Maria și aflat în apropierea casei acesteia din Nazaret, biserica pictată de frații Moroșanu în 1977, apoi vom merge către Biserica Catolică Buna-Vestire în incinta căreia se află grota în care Fecioara Maria a fost înștiințată de Arhanghelul Gavriil că Îl va naște pe Iisus. Ne îndreptăm spre Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbrea la Faţă a Domnului. Continuăm cu Muntele Fericirilor unde vom vizita biserica ce fost construită pe locul unde Mântuitorul Iisus Hristos a ținut predica despre fericiri. Muntele se înalță la 175 m deasupra nivelului Mării Galileii, dar totodată este la 35m. sub nivelul Mării Mediterane. Opţional, se poate face o frumoasă şi relaxantă croazieră pe Marea Galilei, așa cum era pe vremea Mântuitorului. Vom merge către Capernaum, oraşul cel mai iubit de către Mântuitorul și unde a săvârșit cele mai multe minuni; aici vom putea vedea  ruinele Sinagogii şi a casei unde a fost vindecată soacra Sf. Petru. La mică distanță se află Tabgha – loc ce aminteşte de minunea înmulţirii a 5 pâini şi 2 peşti și hrănirea a peste 5000 de oameni. Cazare și cină la hotel în Tiberias/Nazareth.

   

  ZIUA 6: HAIFA – TEL AVIV – BUCURESTI

  Mic dejun. Coboram pe coasta Mării Mediterane pe urmele Sf. Petru până la Cezareea, locul unde Corneliu a fost botezat și de unde Sf. Pavel a plecat la Roma. Ajungem în oraşul Haifa unde vedem panoramic frumoasele grădini suspendate Bahai și Biserica Stella Marris (grota prorocului Ilie Tezviteanul).
  Ajungem in Tel Aviv, cel mai modern oras din Israel,  denumit si  „Orasul primaverii” unde facem un un tur si avem timp liber pentru ultimele suveniruri.
  In cursul serii ne îndreptăm către Aeroportul din Ben Gurion pentru formalitățile vamale și îmbarcare pentru zborul de București.

  SERVICII INCLUSE

   

  • Transport cu avionul Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti;
  • Taxe de aeroport;
  • 5 nopti cazare la hoteluri de 4* si 3*. conform clasificarii din Israel;
  • Demipensiune (2 mese pe zi) - conform programului;
  • Transport cu autocar modern, cu climatizare - conform programului;
  • Intrari la obiectivele turistice mentionate in program;
  • Insotitor din partea agentiei pentru intreaga perioada;
  • Ghid local vorbitor de limba romana.

   

  Nota: Taxa de viza si taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului. In situatia majorarii de catre consulat sau de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data aplicarii pentru viza sau a emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7- 14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

   

  NU SUNT INCLUSE

  • Excursiile optionale pentru un grup minim de 30 de persoane;
  • Alte taxe si cheltuieli personale;
  • Alte mese decat cele mentionate;
  • Bauturile la mese;
  • Alte obiective turistice decat cele mentionate in program;
  • Bacsisuri pentru soferi si ghizi locali in valoare de 5€/pers/zi (se plateste obligatoriu catre ghidul israelian);
  • Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno (nu sunt obligatorii, insa va recomandam sa le incheiati);
  • Taxe de oras platibile la hotel.

  TERMEN DE PLATA

  • 20% avans din pretul pachetului turistic la inscriere;
  • Restul de 70% se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise,

  Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

  EXCURSII OPTIONALE

  • Muntele Tabor: 17€/persoana
  • Manastirea Sf Sava: 12€/persoana
  • Croaziera Marea Galileei & pranz cu Pestele Sfantului Petru: 35€/persoana

  REDUCERI & SUPLIMENTE

  • Supliment single 195 €
  • Reducere 20 € pentru copil 6 - 12 ani pentru cazare in camera cu 2 adulti
  • Reducere 15 € a treia persoana in camera.

  * Pentru plecarile din lunile aprilie, mai si iunie se achita un supliment de 50 €/pers

  INFORMATII IMPORTANTE

  • IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.
  • Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea pelerinajului.
  • Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat.
  • Pentru calatorie este necesar pasaportul, valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara.
  • Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
  • Obiectivele din tururile panoramice cu autocarul se viziteaza doar pe exterior.
  • Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru tarile tranzitate.
  • Pentru sumele colectate de catre ghid, in numele turistului, pentru achitarea diferitelor biletele de intrare la obiective / bilete de vaporas / feribot, clientul va primi tichetele locale.
  • Hotelurile folosite in programele de circuite culturale Christian Tour sunt hoteluri standard. In fiecare program sunt nominalizate unitatile de cazare utilizate in sezonul precedent. Lista cu hotelurile confirmate pentru o anumita data de plecare din sezonul curent, va fi nominalizata cu 14 zile inainte de plecare. Orice modificare aparuta ulterior va fi notificata in timp util.
  • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
  • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu cu exactitate asupra lor
  • Autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor. Preturile afisate in afisate in program sunt informative.

  Cod: ADT-CT

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------

   

   

  Doriti mai multe informatii?


  Nu ezitati sa completati formularul alaturat si va contactam in cel mai scurt timp.

   Numar de adulti:

   Numar de copii (0 - 13 ani):

   Cu plecare din:

   Data de plecare:

   Oferte similare:
   Found 1 oferta

   ISRAEL – Craciun 2020

   750€  / persoana 

   Destinatie:
   Israel
   Perioada: 6 zile / 5 nopti
   Tip Masa: Demi-pensiune
   Transport: Avion