Transport persoane

Servicii de transport persoane

Compania noastra ofera serviciu de transport persoane cu sofer  din Bucuresti in tot teritoriul Romaniei. Toate ofertele noastre includ sofer calificat corespunzator mijlocului de transport. Acestia sunt bine pregatiti profesional, vorbitori de limba engleza si ebraica, atestati de institutii competente.

Detinem licenta de transport persoane si punem la dispozitie microbuz Mercedes Vito (8+1) la standarde superioare, dotat cu aer condiționat, scaune reglabile, Wi-Fi gratuit.

Serviciile noastre se adreseaza tuturor categoriilor de clienti, acestia putand fi familii, oameni de afaceri, sau mici grupuri organizate. Asadar, oferim atat transport individual, cat si pentru grupuri.

Servicii oferite:

  • Transfer la / de la aeroport.
  • Inchiriere microbuz cu sofer pentru o zi sau mai multe (corporate, evenimente, team building, conferinte, sau o simpla plimbare in oras).
  • Transport persoane cu sofer din Bucuresti in toata tara.
  • Circuite turistice in tara personalizate.
  • Masina licentiata cu asigurare de persoane si bagaje.

Oferta companiei noastre tine cont de perioada si lungimea traseului, contracte pe o perioada scurta/lunga de timp.

Ne poti trimite un mesaj prin email la office@adiortour.ro sau completand formularul de contact pentru a obtine oferta de pret pentru inchirierile pe care le soliciti. Vom reveni cu un raspuns catre tine in cel mai scurt timp.