Oferte

CROAZIERA IN FIORDURILE NORVEGIENE

   de la 1375 €  / persoana (loc in camera dubla, taxe incluse)

  Pe urmele vikingilor!

  Hamburg – Warnemunde – Copenhaga – Hellesyt/Geiranger – Nordfjordeid/ Bergen – Stavanger - Goteborg – Warnemunde – Hamburg

  Destinatie:
  Norvegia, Europa
  Perioada: 8 zile/7 nopti
  Plecari: 03.07.2020, 28.08.2020
  Tip Masa: All inclusive
  Transport: Avion
  DETALII:

  Exploreaza maiestuoasele fiorduri din Geiranger, Hellesylt si Stavanger, unele dintre cele mai frumoase atractii naturale ale Norvegiei. O astfel de vacanta ramane o experienta unica ce nu trebuie ratata !

  ITINERARIU

  Ziua 1: BUCURESTI – HAMBURG – WARNEMUNDE

  Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:30 pentru imbarcare pe cursa LUFTHANSA cu destinatia Hamburg. Decolare la ora 06:55 si sosire in Munchen la ora locala 07:55, schimbarea avionului si decolare spre Hamburg la ora locala 08:45. Sosire in Hamburg la ora locala 10:00. Dupa preluarea bagajelor vom face transferul din Hamburg catre Warnemunde (190 km) pentru imbarcare pe vasul de croaziera Costa Fascinosa. Vasul va pleca din port la ora 19:00.

  Ziua 2: COPENHAGA

  In cursul diminetii, la ora 08:30 vom ajunge in Copenhaga unde vom avea la dispozitie intreaga zi pentru a explora un oras plin de eleganta si naturalete. Copenhaga sau “Paradisul Nordului”, este unul dintre cele mai vechi si frumoase orase europene. Capitala Danemarcei este unul dintre cele mai curate orase ale lumii. Orasul abunda in cladiri cu o arhitecura uimitoare, restaurante cochete si numeroase atractii turistice, cu o istorie de invidiat. Copenhaga ofera vizitatorilor ocazia de a se plimba pe canalele sale, de a lua picnicul pe malul lacului sau a explora centrul vechi al orasului. Desi este un oras dinamic, plin de viata, Copenhaga a reusit sa isi pastreze sarmul provincial si atmosfera specifica oraselor mici. Optional, va puteti bucura de una din excursiile organizate la bordul vasului: tur pietonal de oras (50 Euro/adult) sau tur de oras pe canalele din Copenhaga (65 Euro/adult). Vasul va pleca din port la ora 17:30 (pentru cei care pleaca pe cont propriu de pe vas, trebuie sa fie inapoi la vas cu 1.5 h inainte de plecarea acestuia din port). In timpul noptii vom naviga catre Norvegia.

  Ziua 3: PE MARE

  Astazi ne vom petrece intreaga zi navigand pe mare, bucurandu-ne de facilitatile vasului de croaziera: piscine, jacuzzi, sala de fitness, terenuri de sport (tenis, baschet, volei, minigolf), sala de teatru (spectacole), discoteca, centru spa (solar, saune, bai turcesti, camera de relaxare etc), cazinou, galerie de arta si altele.

  Ziua 4: HELLESYLT/GEIRANGER

  In jurul orei 08:00 vasul va acosta in portul Hellesylt, o micuta localitate inclusa in patrimoniul UNESCO, poarta de intrare intr-unul din cele mai frumoase fiorduri din lume: Geiranger. Lonely Planet a stabilit ca Geiranger este cea mai frumoasa destinatie din Scandinavia, in timp ce despre Hellesylt se spune ca are cele mai bune standarde de viata. Fiordul Geiranger este o regiune intens vizitata mai ales pentru peisajele de o frumusete aproape ireala, pentru zgomotul cascadelor ce creaza un fel de muzica a naturii si pentru multitudinea pasarilor care nu fac decat sa intregeasca acest peisaj unic. Va propunem cateva excursii optionale: excursie la Geiranger (140 Euro/adult), sau vizitarea ghetarului Briksdal (145 Euro/adult). Plecarea vasului din port va fi la ora 18:00.

  Ziua 5: NORDFIORDEID (pentru grupul din iulie) sau BERGEN (pentru gupul din august)

  07.07.2020 - Dimineata, in jurul orei 07:00, vasul va acosta in portul Nordfiordeid, o micuta localitate norvegiana extrem de pitoreasca, pe care de altfel o putem explora daca dorim si pe cont propriu. 01.09.2020 - Vasul de croaziera va acosta in portul din Bergen, al doilea oras ca marime din Norvegia, la ora 08:00 dimineata. Acest port are o traditie maritima veche, iar o excursie in oras ne va da posibilitatea sa vizitam cartierul Hanseatic, inclus si in Patrimonoul UNESCO, unde vom vedea cele mai vechi cladiri medievale din Bergen, construite dea lungul docurilor Bryggen, una dintre cele mai active si pline de viata zone din oras. Vom putea admira frumusetea cladirilor istorice dupa o plimbare pe jos sau cu funicularul Floibanen, care ne va duce pana la varfurile Muntelui Floyen. Piata de peste se afla de asemenea in apropiere si merita explorata. Va recomandam excursia optionala: tur panormic al fiordului Hardangerf (150 Euro/adult). Vasul va pleca din port la ora 18:00.

  Ziua 6: STAVANGER

  Vasul Costa Fascinosa va ajunge in port la ora 08:00 dimineata si vom avea timp liber la dispozitie pentru a vizita pitorescul oras Stavanger, unul dintre cele mai vechi orase ale Norvegiei. Aceasta zona este foarte vizitata de turisti iar peisajele pe care le vom vedea aici ne vor impresiona cu siguranta. Stavanger este si oras universitar, fapt care se reflecta in atmosfera urbana si plina de viata, cu numeroasele magazine, pub-uri, cafenele si restaurante. Va propunem ca si excursii optionale: tur de oras (80 Euro/adult), vizitarea fiordului Lysef cu barca (85 Euro/adult). Plecarea din port a vasului va fi la ora 16:30.

  Ziua 7: GOTEBORG

  In cursul diminetii la ora 10:30, vasul va acosta in portul din Goteborg. Orasul este situat pe coasta de est a Suediei, fiind al doilea oras ca marime al tarii si una dintre cele mai frumoase metropole din Tarile Nordice. Goteborg a fost clasat de nenumarate ori ca fiind unul dintre cele mai inventive orase ale lumii, fiind un reprezentant al istoriei, artei şi culturii suedeze. Vasul va pleca din port la ora 17:30. Putem opta astazi pentru excursia optionala: tur panoramic de oras (50 Euro/adult).

  Ziua 8/9: WARNEMUNDE – HAMBURG - BUCURESTI

  Sosire in portul din Warnemunde la ora 08:00 dimineata. Dupa formalitatile de debarcare de pe vas, ne vom indrepta catre Hamburg. Aici vom face impreuna un tur panoramic de oras cu autocarul in capitala landului Hamburg, unul dintre cele mai frumoase orase din Germania. Vom putea admira principalele atractii ale orasului: Alster, lacul din inimia orasului, Jungfernstieg, cea mai renumita zona de cumparaturi si promenada, centrul vechi si Catedrala. Dupa turul de oras, vom fi transferati la aeroport. Ne vom imbarca pe cursa LUFTHANSA cu destinatia Munchen. Plecare la ora locala 19:15. Sosire in Munchen la ora locala 20:30 si decolare spre Bucuresti la ora 21:30. Aterizare la Bucuresti la ora 00:25 (noaptea dintre ziua 8 si ziua 9).

  SERVICII INCLUSE

  • transport cu avionul Bucuresti – Hamburg – Bucuresti compania LUFTHANSA (schimbarea curselor in Munchen);
  • 7 nopti cazare pe vasul Costa Fascinosa 3*+ in functie de tipul de cabina ales;
  • pensiune completa la bordul vasului: mic dejun, pranz, ceaiul de dupa amiaza, cina. Bauturi non alcoolice in timpul meselor principale: apa, ceai, limonada, suc, cafea (doar la bufet, la dozator);
  • activitati de recreere la bordul vasului: piscine, jacuzzi, terenuri de sport;
  • seara de gala cu o cina speciala;
  • transferuri aeroport – Hamburg, Hamburg – port, port – aeroport;
  • tur panoramic in Hamburg cu autocarul (3h);
  • insotitor roman de grup;
  • taxele portuare (pot suferi modificari);
  • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari);

  Nota: Taxele portuare si cele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, noiembrie 2019. In situatia majorarii de catre compania aeriana sau compania de croaziera a acestor taxe pana la data emiterii documentelor de calatorie (14 - 21 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe. 

  NU SUNT INCLUSE

  • asigurarea medicala de calatorie (optionala);
  • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice;
  • service charge-ul 10 Euro/zi/persoana (se achita personal pe vas, este obligatoriu, iar compania de croaziera il poate modifica fara o notificare in prealabil);
  • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice (tarifele din program sunt informative si pot fi modificate de compania Costa Cruises fara notificare prealabila; de asemenea excursiile optionale sunt organizate pentru toti pasagerii de pe vas cu ghidaj in limba engleza);
  • Bauturile alcoolice si non alcoolice imbuteliate;

  TERMEN DE PLATA

  • 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
  • 60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
  • 20% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.

  Data limita de inscriere: 01.04.2020. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

  CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI

  • 5% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul inscrierii pana la 181 zile inaintea plecarii;
  • 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 180 zile - 90 zile inaintea plecarii;
  • 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 89 zile – 60 zile inaintea plecarii;
  • 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 40 zile inaintea plecarii;
  • 100 % din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 39 zile - 0 zile inaintea plecarii;

  IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

  INFORMATII IMPORTANTE

  GRUP MINIM:

  25 persoane. Pentru un grup 25 – 21 persoane, pretul se majoreaza cu 70 EURO/persoana. Pentru un numar mai mic de 21 de persoane pretul se reclaculeaza sau excursia se reprogrameaza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca pana la data limita de 01.04.2020 ( pentru plecarea din iulie) si 23.08.2020 (pentru plecarea din august) nu se vor inscrie minim 15 participanti. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

  ORAR INFORMATIV ZBORURI INTERNATIONALE (ore locale):

  Bucuresti 06:55 – Munchen 07:55                             durata zborului: 2h

  Munchen 08:45 – Hamburg 10:00                              durata zborului: 1h 15min

  Hamburg 19:15 – Munchen 20:30                              durata zborului: 1h 15min

  Munchen 21:30 – Otopeni 00:25 (a doua zi)            durata zborului: 1h 55min

  DESCRIEREA VASULUI SI A CABINELOR:

  Costa Fascinosa face parte din clasa Concordia, avand 14 punti, iar constructia vasului a costat 510 milioane de dolari. Vasul are in totalitate 2.141 de cabine, iar 30% dintre acestea sunt dotate cu balcon personal. Cabinele sunt impartite in 15 categorii. Nava poate caza un numar maxim de 3016 pasageri la bord.

   O varietate bogata de restaurante se afla la dispozitia turistilor: Il Gattopardo, este cel mai mare restaurant de la bord, decorat in culori calde si lemn, este un tribut adus celei mai faimoase scene din filmul Il Gattopardo, de unde isi trage si numele (in acest restaurant se poate servi daor cina, iar dress code-ul este smart casual si tinuta formala pentru seara de gala). Restaurant Fascinosa, dispune de158 de locuri, este cu specific steakhouse, detine o lista bogata de vinuri, iar cina pentru doua persoane se poate servi doar cu o rezervare in prealabil. Meniul este creat de celebrul chef Gualtiero Marchesi. Restaurant Buffet Tulipano Nero, este restuarant tip bufet si se intinde pe doua punti si cuprinde diferite statii de servire, cu mancaruri diversificate: burgeri, hot-dog, antipaste, paste, salate, fructe, prajituri.

  Barul Grand Topkapi, lounge-ul decorat in stil modernist isi intampina pasagerii in fiecare seara cu ring de dans, show-uri cu muzica live, concursuri, karaoke, jocuri live cu echipa de animatie, dar si prezentari de moda.

  La bordul vasului se afla diverse optiuni pentru divertisment:

  Teatrul Bel Ami: acest teatru este mai mare si spectaculos ca suprafata, dar este si printre singurele teatre pe 3 nivele din flota companiei Costa Cruises. Evenimentele sustinute in fiecare seara sunt musicaluri, balet, numere de circ, acrobatii si diverse concerte.

  Atriumul Amarcord este Atriumul vasului Costa Fascinosa cuprinde 4 lifturi cu geam ce ofera vedere panormica, lobby barul Amacord, dar si o zona special amenajata pentru turistii care adora sa asculte muizca de pian cantata live.

  Discoteca Babylon: Club cu ring de dans din fibra optica, DJ si concursuri, dedicat pasagerilor dornici de a avea la bord o viata de noapte activa.

  Barul Classico Malia: Lounge-ul este dedicat fumatorilor, iar aici se pot cumpara trabucuri facute manual, dar se pot si savura lichioruri fine.

  Sala de bal: Lounge-ul “Blue Angel Ball Hall” este pus in intregime la dispozitia pasagerilor, alauri de un ring de dans si bar pentru petrecerile memorabile de la bordul vasului.

  Casino The Millionaire este pentru pasagerii care adora jocurile de noroc, cele de bingo, turneele de poker, pariurile si viata de noapte sunt invitati in casinoul vasului care nu permite accesul pasagerilor sub 18 ani.

  Piano bar, in piano barul “Blue Velvet” se pot face auditii de muzica live, iar pasagerii se pot bucura de spectacole de cabaret si de ringul de dans pus la dispozitia acestora.

  Zona piscina Lido Blue Moon: piscina cu acoperis retractabil, un LED imens in aer liber pentru filme, sport si playstation. Sezlongurile pentru plaja oferite gratuit pasagerior si doua jacuzzi-uri pot fi regasite si in aceasta parte a vasului. Bronzul pentru care veti fi invidiat de catre cei dragi cu siguranta va fi prins de aici.

  Zona Piscina Lido Via Col Vento: pentru zilele relaxante pe mare, piscina este localizata la pupa vasului, are alaturi doua jacuzzi-uri, iar servirea racoritoarelor se poate face de la barul Via Col Vento.

  Costa Fascinosa abunda de farmec si eleganta. Proiectata de celebrul arhitect de nave, Joe Farcus, nava fascineaza prin combinarea surprinzatoare de imagini ale celebritatilor, starurilor cinematografice si locurilor exotice.

  TIPURI DE CABINE:

   Cabina interioara categoria IC

  Cabina interioara ofera doua paturi care se pot uni, baie cu dus precum si un birou cu sertar. Fiecare camera este dotata cu un televizor, aer conditionat cu termostat, telefon, uscator de par, mini bar, seif. Suprafata cabina: 14 mp.

  Cabinele se afla pe puntile 1, 2, 6, 7, 8.

  Cabina exterioara cu geam categoria EC

  Cabina exterioara cu geam ofera doua paturi care se pot uni, baie cu dus precum si un birou cu sertar. Fiecare camera este dotata cu un televizor, aer conditionat cu termostat, telefon, uscator de par, mini bar, seif. Suprafata cabina: 17 mp.

  Cabinele se afla pe puntile 1, 2.

  Cabina exterioara cu balcon categoria BC

  Cabina exterioara cu balcon are geamuri mari si o usa care se deschide, pe unde aveti accesul la balcon. Au un dormitor principal cu doua paturi de o persoana ce se pot uni, o baie privata cu cada cu hidromasaj si dus precum si un living dotat cu mobila si o canapea extensibila. Fiecare camera este dotata cu un televizor, aer conditionat cu termostat, telefon, uscator de par, mini bar, seif. Suprafata cabina: 20 mp.

  Cabinele se afla pe puntile 6, 7.

  INFORMATII DESPRE CROAZIERA:

   Itinerariul poate suferi modificari.

  • La bordul vasului exista un centru medical pentru urgente, dar orice consultatie se face contra cost deoarece asigurarile emise in Romania nu acopera aceste costuri.
  • Nu se poate alege puntea sau numarul cabinei. Alocarea cabinelor este facuta exclusiv de catre compania de croaziera, dar pasagerilor li se garanteaza categoria minim rezervata.
  • In fiecare seara veti primi in cabina un program al zilei urmatoare unde gasiti toate informatiile cu privire la portul in care va ancora vasul, o harta, prognoza meteo, activitatile sportive, spectacolele si evenimentele care vor avea loc la bordul vasului pe parcursul intregii zile.
  • Pentru anumite facilitati din cabina se pot solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul imbarcarii solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.
  • Preturile excursiilor organizate la bordul vasului sunt informative si pot suferi modificari. Agentia nu este responsabila pentru modificarea acestor preturi. In plus, aceste excursii se organizeaza cu ghizi vorbitori de limba engleza, in autocare colective, insotitorul roman neavand posibilitatea sa traduca la microfon.
  • Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

  * Pretul camerei single contine supliment camera single

  Cod: PPC

  Doriti mai multe informatii?


  Nu ezitati sa completati formularul alaturat si va contactam in cel mai scurt timp.

  Oferte similare:
  Sorry, no listings were found.

  CROAZIERA IN FIORDURILE NORVEGIENE

    de la 1375 €  / persoana (loc in camera dubla, taxe incluse)

   Pe urmele vikingilor!

   Hamburg – Warnemunde – Copenhaga – Hellesyt/Geiranger – Nordfjordeid/ Bergen – Stavanger - Goteborg – Warnemunde – Hamburg

   Destinatie:
   Norvegia, Europa
   Perioada: 8 zile/7 nopti
   Plecari: 03.07.2020, 28.08.2020
   Tip Masa: All inclusive
   Transport: Avion
   DETALII:

   Exploreaza maiestuoasele fiorduri din Geiranger, Hellesylt si Stavanger, unele dintre cele mai frumoase atractii naturale ale Norvegiei. O astfel de vacanta ramane o experienta unica ce nu trebuie ratata !

   ITINERARIU

   Ziua 1: BUCURESTI – HAMBURG – WARNEMUNDE

   Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:30 pentru imbarcare pe cursa LUFTHANSA cu destinatia Hamburg. Decolare la ora 06:55 si sosire in Munchen la ora locala 07:55, schimbarea avionului si decolare spre Hamburg la ora locala 08:45. Sosire in Hamburg la ora locala 10:00. Dupa preluarea bagajelor vom face transferul din Hamburg catre Warnemunde (190 km) pentru imbarcare pe vasul de croaziera Costa Fascinosa. Vasul va pleca din port la ora 19:00.

   Ziua 2: COPENHAGA

   In cursul diminetii, la ora 08:30 vom ajunge in Copenhaga unde vom avea la dispozitie intreaga zi pentru a explora un oras plin de eleganta si naturalete. Copenhaga sau “Paradisul Nordului”, este unul dintre cele mai vechi si frumoase orase europene. Capitala Danemarcei este unul dintre cele mai curate orase ale lumii. Orasul abunda in cladiri cu o arhitecura uimitoare, restaurante cochete si numeroase atractii turistice, cu o istorie de invidiat. Copenhaga ofera vizitatorilor ocazia de a se plimba pe canalele sale, de a lua picnicul pe malul lacului sau a explora centrul vechi al orasului. Desi este un oras dinamic, plin de viata, Copenhaga a reusit sa isi pastreze sarmul provincial si atmosfera specifica oraselor mici. Optional, va puteti bucura de una din excursiile organizate la bordul vasului: tur pietonal de oras (50 Euro/adult) sau tur de oras pe canalele din Copenhaga (65 Euro/adult). Vasul va pleca din port la ora 17:30 (pentru cei care pleaca pe cont propriu de pe vas, trebuie sa fie inapoi la vas cu 1.5 h inainte de plecarea acestuia din port). In timpul noptii vom naviga catre Norvegia.

   Ziua 3: PE MARE

   Astazi ne vom petrece intreaga zi navigand pe mare, bucurandu-ne de facilitatile vasului de croaziera: piscine, jacuzzi, sala de fitness, terenuri de sport (tenis, baschet, volei, minigolf), sala de teatru (spectacole), discoteca, centru spa (solar, saune, bai turcesti, camera de relaxare etc), cazinou, galerie de arta si altele.

   Ziua 4: HELLESYLT/GEIRANGER

   In jurul orei 08:00 vasul va acosta in portul Hellesylt, o micuta localitate inclusa in patrimoniul UNESCO, poarta de intrare intr-unul din cele mai frumoase fiorduri din lume: Geiranger. Lonely Planet a stabilit ca Geiranger este cea mai frumoasa destinatie din Scandinavia, in timp ce despre Hellesylt se spune ca are cele mai bune standarde de viata. Fiordul Geiranger este o regiune intens vizitata mai ales pentru peisajele de o frumusete aproape ireala, pentru zgomotul cascadelor ce creaza un fel de muzica a naturii si pentru multitudinea pasarilor care nu fac decat sa intregeasca acest peisaj unic. Va propunem cateva excursii optionale: excursie la Geiranger (140 Euro/adult), sau vizitarea ghetarului Briksdal (145 Euro/adult). Plecarea vasului din port va fi la ora 18:00.

   Ziua 5: NORDFIORDEID (pentru grupul din iulie) sau BERGEN (pentru gupul din august)

   07.07.2020 - Dimineata, in jurul orei 07:00, vasul va acosta in portul Nordfiordeid, o micuta localitate norvegiana extrem de pitoreasca, pe care de altfel o putem explora daca dorim si pe cont propriu. 01.09.2020 - Vasul de croaziera va acosta in portul din Bergen, al doilea oras ca marime din Norvegia, la ora 08:00 dimineata. Acest port are o traditie maritima veche, iar o excursie in oras ne va da posibilitatea sa vizitam cartierul Hanseatic, inclus si in Patrimonoul UNESCO, unde vom vedea cele mai vechi cladiri medievale din Bergen, construite dea lungul docurilor Bryggen, una dintre cele mai active si pline de viata zone din oras. Vom putea admira frumusetea cladirilor istorice dupa o plimbare pe jos sau cu funicularul Floibanen, care ne va duce pana la varfurile Muntelui Floyen. Piata de peste se afla de asemenea in apropiere si merita explorata. Va recomandam excursia optionala: tur panormic al fiordului Hardangerf (150 Euro/adult). Vasul va pleca din port la ora 18:00.

   Ziua 6: STAVANGER

   Vasul Costa Fascinosa va ajunge in port la ora 08:00 dimineata si vom avea timp liber la dispozitie pentru a vizita pitorescul oras Stavanger, unul dintre cele mai vechi orase ale Norvegiei. Aceasta zona este foarte vizitata de turisti iar peisajele pe care le vom vedea aici ne vor impresiona cu siguranta. Stavanger este si oras universitar, fapt care se reflecta in atmosfera urbana si plina de viata, cu numeroasele magazine, pub-uri, cafenele si restaurante. Va propunem ca si excursii optionale: tur de oras (80 Euro/adult), vizitarea fiordului Lysef cu barca (85 Euro/adult). Plecarea din port a vasului va fi la ora 16:30.

   Ziua 7: GOTEBORG

   In cursul diminetii la ora 10:30, vasul va acosta in portul din Goteborg. Orasul este situat pe coasta de est a Suediei, fiind al doilea oras ca marime al tarii si una dintre cele mai frumoase metropole din Tarile Nordice. Goteborg a fost clasat de nenumarate ori ca fiind unul dintre cele mai inventive orase ale lumii, fiind un reprezentant al istoriei, artei şi culturii suedeze. Vasul va pleca din port la ora 17:30. Putem opta astazi pentru excursia optionala: tur panoramic de oras (50 Euro/adult).

   Ziua 8/9: WARNEMUNDE – HAMBURG - BUCURESTI

   Sosire in portul din Warnemunde la ora 08:00 dimineata. Dupa formalitatile de debarcare de pe vas, ne vom indrepta catre Hamburg. Aici vom face impreuna un tur panoramic de oras cu autocarul in capitala landului Hamburg, unul dintre cele mai frumoase orase din Germania. Vom putea admira principalele atractii ale orasului: Alster, lacul din inimia orasului, Jungfernstieg, cea mai renumita zona de cumparaturi si promenada, centrul vechi si Catedrala. Dupa turul de oras, vom fi transferati la aeroport. Ne vom imbarca pe cursa LUFTHANSA cu destinatia Munchen. Plecare la ora locala 19:15. Sosire in Munchen la ora locala 20:30 si decolare spre Bucuresti la ora 21:30. Aterizare la Bucuresti la ora 00:25 (noaptea dintre ziua 8 si ziua 9).

   SERVICII INCLUSE

   • transport cu avionul Bucuresti – Hamburg – Bucuresti compania LUFTHANSA (schimbarea curselor in Munchen);
   • 7 nopti cazare pe vasul Costa Fascinosa 3*+ in functie de tipul de cabina ales;
   • pensiune completa la bordul vasului: mic dejun, pranz, ceaiul de dupa amiaza, cina. Bauturi non alcoolice in timpul meselor principale: apa, ceai, limonada, suc, cafea (doar la bufet, la dozator);
   • activitati de recreere la bordul vasului: piscine, jacuzzi, terenuri de sport;
   • seara de gala cu o cina speciala;
   • transferuri aeroport – Hamburg, Hamburg – port, port – aeroport;
   • tur panoramic in Hamburg cu autocarul (3h);
   • insotitor roman de grup;
   • taxele portuare (pot suferi modificari);
   • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari);

   Nota: Taxele portuare si cele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, noiembrie 2019. In situatia majorarii de catre compania aeriana sau compania de croaziera a acestor taxe pana la data emiterii documentelor de calatorie (14 - 21 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe. 

   NU SUNT INCLUSE

   • asigurarea medicala de calatorie (optionala);
   • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice;
   • service charge-ul 10 Euro/zi/persoana (se achita personal pe vas, este obligatoriu, iar compania de croaziera il poate modifica fara o notificare in prealabil);
   • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice (tarifele din program sunt informative si pot fi modificate de compania Costa Cruises fara notificare prealabila; de asemenea excursiile optionale sunt organizate pentru toti pasagerii de pe vas cu ghidaj in limba engleza);
   • Bauturile alcoolice si non alcoolice imbuteliate;

   TERMEN DE PLATA

   • 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
   • 60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
   • 20% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.

   Data limita de inscriere: 01.04.2020. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

   CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI

   • 5% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul inscrierii pana la 181 zile inaintea plecarii;
   • 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 180 zile - 90 zile inaintea plecarii;
   • 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 89 zile – 60 zile inaintea plecarii;
   • 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 40 zile inaintea plecarii;
   • 100 % din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 39 zile - 0 zile inaintea plecarii;

   IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

   INFORMATII IMPORTANTE

   GRUP MINIM:

   25 persoane. Pentru un grup 25 – 21 persoane, pretul se majoreaza cu 70 EURO/persoana. Pentru un numar mai mic de 21 de persoane pretul se reclaculeaza sau excursia se reprogrameaza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca pana la data limita de 01.04.2020 ( pentru plecarea din iulie) si 23.08.2020 (pentru plecarea din august) nu se vor inscrie minim 15 participanti. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

   ORAR INFORMATIV ZBORURI INTERNATIONALE (ore locale):

   Bucuresti 06:55 – Munchen 07:55                             durata zborului: 2h

   Munchen 08:45 – Hamburg 10:00                              durata zborului: 1h 15min

   Hamburg 19:15 – Munchen 20:30                              durata zborului: 1h 15min

   Munchen 21:30 – Otopeni 00:25 (a doua zi)            durata zborului: 1h 55min

   DESCRIEREA VASULUI SI A CABINELOR:

   Costa Fascinosa face parte din clasa Concordia, avand 14 punti, iar constructia vasului a costat 510 milioane de dolari. Vasul are in totalitate 2.141 de cabine, iar 30% dintre acestea sunt dotate cu balcon personal. Cabinele sunt impartite in 15 categorii. Nava poate caza un numar maxim de 3016 pasageri la bord.

    O varietate bogata de restaurante se afla la dispozitia turistilor: Il Gattopardo, este cel mai mare restaurant de la bord, decorat in culori calde si lemn, este un tribut adus celei mai faimoase scene din filmul Il Gattopardo, de unde isi trage si numele (in acest restaurant se poate servi daor cina, iar dress code-ul este smart casual si tinuta formala pentru seara de gala). Restaurant Fascinosa, dispune de158 de locuri, este cu specific steakhouse, detine o lista bogata de vinuri, iar cina pentru doua persoane se poate servi doar cu o rezervare in prealabil. Meniul este creat de celebrul chef Gualtiero Marchesi. Restaurant Buffet Tulipano Nero, este restuarant tip bufet si se intinde pe doua punti si cuprinde diferite statii de servire, cu mancaruri diversificate: burgeri, hot-dog, antipaste, paste, salate, fructe, prajituri.

   Barul Grand Topkapi, lounge-ul decorat in stil modernist isi intampina pasagerii in fiecare seara cu ring de dans, show-uri cu muzica live, concursuri, karaoke, jocuri live cu echipa de animatie, dar si prezentari de moda.

   La bordul vasului se afla diverse optiuni pentru divertisment:

   Teatrul Bel Ami: acest teatru este mai mare si spectaculos ca suprafata, dar este si printre singurele teatre pe 3 nivele din flota companiei Costa Cruises. Evenimentele sustinute in fiecare seara sunt musicaluri, balet, numere de circ, acrobatii si diverse concerte.

   Atriumul Amarcord este Atriumul vasului Costa Fascinosa cuprinde 4 lifturi cu geam ce ofera vedere panormica, lobby barul Amacord, dar si o zona special amenajata pentru turistii care adora sa asculte muizca de pian cantata live.

   Discoteca Babylon: Club cu ring de dans din fibra optica, DJ si concursuri, dedicat pasagerilor dornici de a avea la bord o viata de noapte activa.

   Barul Classico Malia: Lounge-ul este dedicat fumatorilor, iar aici se pot cumpara trabucuri facute manual, dar se pot si savura lichioruri fine.

   Sala de bal: Lounge-ul “Blue Angel Ball Hall” este pus in intregime la dispozitia pasagerilor, alauri de un ring de dans si bar pentru petrecerile memorabile de la bordul vasului.

   Casino The Millionaire este pentru pasagerii care adora jocurile de noroc, cele de bingo, turneele de poker, pariurile si viata de noapte sunt invitati in casinoul vasului care nu permite accesul pasagerilor sub 18 ani.

   Piano bar, in piano barul “Blue Velvet” se pot face auditii de muzica live, iar pasagerii se pot bucura de spectacole de cabaret si de ringul de dans pus la dispozitia acestora.

   Zona piscina Lido Blue Moon: piscina cu acoperis retractabil, un LED imens in aer liber pentru filme, sport si playstation. Sezlongurile pentru plaja oferite gratuit pasagerior si doua jacuzzi-uri pot fi regasite si in aceasta parte a vasului. Bronzul pentru care veti fi invidiat de catre cei dragi cu siguranta va fi prins de aici.

   Zona Piscina Lido Via Col Vento: pentru zilele relaxante pe mare, piscina este localizata la pupa vasului, are alaturi doua jacuzzi-uri, iar servirea racoritoarelor se poate face de la barul Via Col Vento.

   Costa Fascinosa abunda de farmec si eleganta. Proiectata de celebrul arhitect de nave, Joe Farcus, nava fascineaza prin combinarea surprinzatoare de imagini ale celebritatilor, starurilor cinematografice si locurilor exotice.

   TIPURI DE CABINE:

    Cabina interioara categoria IC

   Cabina interioara ofera doua paturi care se pot uni, baie cu dus precum si un birou cu sertar. Fiecare camera este dotata cu un televizor, aer conditionat cu termostat, telefon, uscator de par, mini bar, seif. Suprafata cabina: 14 mp.

   Cabinele se afla pe puntile 1, 2, 6, 7, 8.

   Cabina exterioara cu geam categoria EC

   Cabina exterioara cu geam ofera doua paturi care se pot uni, baie cu dus precum si un birou cu sertar. Fiecare camera este dotata cu un televizor, aer conditionat cu termostat, telefon, uscator de par, mini bar, seif. Suprafata cabina: 17 mp.

   Cabinele se afla pe puntile 1, 2.

   Cabina exterioara cu balcon categoria BC

   Cabina exterioara cu balcon are geamuri mari si o usa care se deschide, pe unde aveti accesul la balcon. Au un dormitor principal cu doua paturi de o persoana ce se pot uni, o baie privata cu cada cu hidromasaj si dus precum si un living dotat cu mobila si o canapea extensibila. Fiecare camera este dotata cu un televizor, aer conditionat cu termostat, telefon, uscator de par, mini bar, seif. Suprafata cabina: 20 mp.

   Cabinele se afla pe puntile 6, 7.

   INFORMATII DESPRE CROAZIERA:

    Itinerariul poate suferi modificari.

   • La bordul vasului exista un centru medical pentru urgente, dar orice consultatie se face contra cost deoarece asigurarile emise in Romania nu acopera aceste costuri.
   • Nu se poate alege puntea sau numarul cabinei. Alocarea cabinelor este facuta exclusiv de catre compania de croaziera, dar pasagerilor li se garanteaza categoria minim rezervata.
   • In fiecare seara veti primi in cabina un program al zilei urmatoare unde gasiti toate informatiile cu privire la portul in care va ancora vasul, o harta, prognoza meteo, activitatile sportive, spectacolele si evenimentele care vor avea loc la bordul vasului pe parcursul intregii zile.
   • Pentru anumite facilitati din cabina se pot solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul imbarcarii solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.
   • Preturile excursiilor organizate la bordul vasului sunt informative si pot suferi modificari. Agentia nu este responsabila pentru modificarea acestor preturi. In plus, aceste excursii se organizeaza cu ghizi vorbitori de limba engleza, in autocare colective, insotitorul roman neavand posibilitatea sa traduca la microfon.
   • Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

   * Pretul camerei single contine supliment camera single

   Cod: PPC

   Doriti mai multe informatii?


   Nu ezitati sa completati formularul alaturat si va contactam in cel mai scurt timp.

   Oferte similare:
   Sorry, no listings were found.